Promoții

26 Ianuarie 2020

Pachete Serologice SARS-COV-2 post imunizare

Pachete Serologice SARS-COV-2 post imunizare. Află cum poți detecta prezența anticorpilor antivirus în urma infectării cu SARS CoV-2!

Genomul coronavirusului codifica 4 proteine structurale principale:

 • proteina N (nucleocapsida) care reprezinta practic nucleul virusului ce cuprinde ARN-ul viral,
 • proteina M (membranara),
 • proteina E (anvelopa virala) si
 • proteina S (spike), proteina de suprafata care da aspectul de “corona” datorita structurii trimerice.
   

Fiecare monomer al proteinei spike este la randul lui format din 2 subunitati: S1 si S2, responsabile de atasarea si patrunderea virusului in celula gazda. De legarea propriu-zisa la celula gazda este responsabil un subdomeniu al subunitatii S1, respectiv RBD (Receptor Binding Domain) - acesta reactioneaza specific cu receptorul gazdei, ACE2 (Angiotensine Conversing Enzyme 2).

Odata patruns in celula gazda, SARS-CoV-2 declanseaza un raspuns imun extrem de complex din partea organismului infectat. O componenta importanta a acestui raspuns imun este producerea de anticorpi antivirus, anticorpi indreptati specific asupra proteinelor structurale (dar nu numai) ale virusului. Aparitia acestor anticorpi este dependenta de capacitatea imunogenica diferita a acestor proteine. Ca structura, acesti anticorpi sunt imunoglobuline apartinand claselor A, M, G, D, E. In ceea ce priveste tinta lor, acestia sunt indreptati asupra proteinelor N, M, E si S.

Pana in prezent, doar trei clase de anticorpi sunt studiate in dinamica raspunsului imun indus in general de virusuri: anticorpi de tip A, M si G. Pentru coronavirusuri si in special pentru SARS-CoV-2, rolul anticorpilor de timpul IgA este putin inteles. De la aparitia pandemiei si odata cu punerea la punct a testelor de laborator au fost studiati anticorpii de tip IgM si IgG. La ora actuala se stie ca exista o diferenta inter-individuala semnificativa atat a nivelurilor, cat si a cronologiei aparitiei acestor anticorpi. Se considera ca, daca pentru majoritatea virusurilor primii anticorpi care apar sunt cei de tip IgM, pentru SARS-CoV-2 sunt mult mai frecvente situatiile in care cele doua clase de anticorpi (IgM si IgG) apar si persista aproape simultan. In egala masura, exista frecvent situatii in care, in ciuda evidentelor asupra infectarii cu SARS-CoV-2, raspunsul in anticorpi al organismului gazda nu este pus in evidenta prin nici un test comercial disponibil, adica sunt persoane care “nu dezvolta anticorpi”.

Testare Serologica SARS COV 2

/

Serologie SARS COV 2

/

Kiturile comerciale disponibile in toata lumea sunt indreptate spre detectarea in sangele uman a anticorpilor de tip IgM si IgG anti proteina N (nucleocapsida) si S (spike). Despre aceste proteine se stie la ora actuala ca sunt intens imunogene. De asemenea sunt studii care au aratat ca anticorpii anti-N pot fi detectati mai devreme, dar persista ceva mai putin decat cei anti-S. Anticorpii anti-S ar putea neutraliza infectiozitatea virusului, mai ales prin blocarea domeniului RBD (domeniul de legare la celula gazda), caracter ce le poate conferi statutul de anticorpi de protectie.

Ca urmare, punerea in evidenta prin teste de laborator ai anticorpilor anti-N si anti-S este un marker specific al “intalnirii” dintre virus si organismul gazda.

Informatia oferita de prezenta oricaruia din cei doi anticorpi, fie anti-N, fie anti-S, fie ca sunt de clasa IgG, fie IgM, este ca a existat infectare cu SARS-CoV-2, chiar daca aceasta a fost asimptomatica sau au existat simptome banale, trecute cu vederea la momentul respectiv.

Raman inca fara raspuns clar urmatoarele aspecte:

1.     In ce masura anticorpii anti-S detectati prin testele comerciale au si efect neutralizant, deci au caracter protector antiviral

2.     Care este concentratia acestor anticorpi care confera protectie pentru o viitoare (re)infectare.

Daca la primul aspect exista posibilitatea unei aproximari prin compararea testelor de chemiluminiscenta cu teste de tip PRNT (teste in urma carora s-au trasat echivalari intre unitatile arbitrare care cuantifica reactia de chemiluminiscenta si titrul neutralizant determinat prin PRNT), pentru cea de a doua problema, aceea a “titrului protector”, inca sunt pasi importanti de facut. Unul dintre acestia este stabilirea unui standard de anticorpi anti SARS-CoV-2 care sa permita armonizarea tuturor testelor existente pe piata. Cu alte cuvinte, un rezultat obtinut pe un sistem analitic sa poata fi superpozabil cu rezultatele obtinute pe toate sistemele analitice disponibile. Pentru moment nu exista acest standard, in consecinta rezultatele obtinute pe sisteme analitice diferite nu pot fi comparate. Totodata, inca nu sunt suficiente informatii vizavi de gradul de protectie sugerat de un anume titru al anticorpilor si nici despre evolutia acestora in timp.

Actualele vaccinuri disponibile si care au inceput sa fie utilizate peste tot in lume (inclusive in Romania) sunt vaccinuri care induc in organismul primitor sinteza unui fragment din proteina S, respectiv din domeniul RBD. Ca urmare, fara sa existe pana la ora actuala un kit comercial dedicat urmaririi aparitiei anticorpilor specifici indreptati impotriva proteinei induse de mARN-ul vaccinal, se poate asimila teoretic aparitia anticorpilor anti-S cu raspunsul la vaccinul mARN, mai ales daca anterior vaccinarii nu a existat contact infectant care sa se soldeze cu aparitia detectabila a anticorpilor anti-S. In egala masura, nu este clar inca daca structura anticorpilor post-vaccin este identica cu aceea a anticorpilor obtinuti natural (prin infectia cu virusul viu). Asadar nu se cunoaste momentan in ce masura specificitatea kiturilor comerciale raspunde dezideratului de depistare si urmarire dinamica a raspunsului imun post-vaccinal.

Laboratoarele MedLife dispun de posibilitatea realizarii a 3 tipuri de teste de detectie de anticorpi anti SARS CoV-2, toate 3 prin principiul chemiluminiscentei:

1.     Ac IgM anti-S – test calitativ pe sistem Alinity-Abbott

2.     Ac IgG anti-N – test calitativ pe sistem Alinity-Abbott, si

3.     Ac IgG anti-S – test cantitativ pe sistem Liaison-Diasorin cu echivalare aproximativa in titru de neutralizare

In concluzie:

 • Detectarea anticorpilor anti-N si/sau anti-S, de tip IgG si/sau IgM da indicatia unei infectii trecute cu SARS CoV-2, fara a preciza insa distanta de la momentul infectant sau traseul simptomatic.
 • Absenta insa a acestor anticorpi nu elimina cu certitudine o posibila infectie anterioara cu SARS CoV-2. Datele anamnestice, clinice, epidemiologice si detectia ARN prin RT-PCR, sunt elemente care trebuie sa stea obligatoriu la baza judecatii medicale.
 • Dupa vaccinare, mai ales dupa cca 10 zile de la a doua doza, prin urmarirea in timp a concentratiei anticorpilor anti-S se poate aprecia raspunsul imun al organismului, fara insa sa se poata afirma (cel putin in lumina cunostintelor actuale) capacitatea real protectoare a acestor anticorpi fata de o viitoare infectie cu SARS CoV-2. Ca urmare, interpretarea detectiei anticorpilor anti-S si urmarirea concentratiei acestora ca raspuns la vaccinare trebuie facuta cu prudenta tinand cont de (inca) multele aspecte tehnice analitice neelucidate.

Ramai informat si afla daca organismul tau a produs anticorpi anti SARS-CoV-2!

Alege unul din Pachetele Serologice SARS-CoV-2 de evaluare a statusului imun pentru SARS-CoV-2:

 • PACHET Serologie SARS-CoV-2 - Pachet post imunizare IgM si IgG (IgM anti-S, IgG anti-N, IgG anti-S) – 285 lei
 • PACHET Serologie SARS-CoV-2 - Pachet post imunizare IgG (IgG anti-N, IgG anti-S) – 200 lei 

Analize individuale pentru evaluarea statusului imun pentru SARS-CoV-2:

 • TEST Serologie SARS-COV-2 IgG anti - Nucleocapsida – 120lei
 • TEST Serologie SARS-COV-2 IgM anti - Spike – 120lei
 • TEST Serologie SARS-COV-2 IgG anti - Spike – 120lei 

Pentru testele si pachetele Serologice SARS-CoV-2 de mai sus nu este necesara trimitere si nici programare in prealabil, si se pot efectua in orice clinica sau centru de recoltare MedLife.

Daca suspectezi ca ai o infectie cu SARS-CoV-2 Click aici si programeaza-te acum pentru testarea RT-PCR.

 

 

Covid 19
Coronavirus
SARS COV 2
Serologie


Echipa MedLife de Boli Infectioase

Florescu Aysel
Florescu Aysel
Medic Primar
Florescu Aysel
Florescu Aysel
Medic Primar

Boli Infectioase

Hara Livia
Hara Livia
Medic Primar
Hara Livia
Hara Livia
Medic Primar

Boli Infectioase , Ecografie 3d și Hepatologie

Marinescu Adrian-Gabriel
Marinescu Adrian-Gabriel
Medic Primar Boli Infectioase
Marinescu Adrian-Gabriel
Marinescu Adrian-Gabriel
Medic Primar Boli Infectioase

Boli Infectioase și Hepatologie

Serban Rodica
Serban Rodica
Medic Primar Epidemiolog, Medic Specialist Boli in
Serban Rodica
Serban Rodica
Medic Primar Epidemiolog, Medic Specialist Boli in

Boli Infectioase

Alege prevenția și protejează-i pe cei dragi

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

42 comentarii

...
Barbu Cristina

acum 5 zile

am facut un test determinare anticorpiIgG post vaccinare la 14 zile dupa rapel.Rezultatul a fost 28.92 U/ml. Imi poate asigura protectie ,si pentru cat timp? multumesc

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Barbu Cristina

acum 5 zile

am facut un test determinare anticorpiIgG post vaccinare la 14 zile dupa rapel.Rezultatul a fost 28.92 U/ml. Imi poate asigura protectie ,si pentru cat timp? multumesc

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Ela

acum 9 zile

Ce este "PRNT"? Ce este "domeniul RBD"? Ce inseamna si cum se interpreteaza o valoare de 200 sau de 1000 AU/ml? Un articol scris cu jumatate de masura si care nu-i ofera celui care citeste decat certitudinea incertitudinii, in special pentru cei vaccinati: "NU se poate afirma capacitatea real protectoare a acestor anticorpi fata de o viitoare infectie cu SARS CoV-2"!!! Atunci de ce se fac testele de chemiluminiscenta cantitative pentru titrul de anticorpi post vaccinare? Ce afla omul care isi face acest test? Care e rostul lui??? In afara de acela de a genera profit... Raspunde cineva de la MEDLIFE la intrebarile acestea si la cele de mai jos?

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Ela

acum 9 zile

Ce este "PRNT"? Ce este "domeniul RBD"? Ce inseamna si cum se interpreteaza o valoare de 200 sau de 1000 AU/ml? Un articol scris cu jumatate de masura si care nu-i ofera celui care citeste decat certitudinea incertitudinii, in special pentru cei vaccinati: "NU se poate afirma capacitatea real protectoare a acestor anticorpi fata de o viitoare infectie cu SARS CoV-2"!!! Atunci de ce se fac testele de chemiluminiscenta cantitative pentru titrul de anticorpi post vaccinare? Ce afla omul care isi face acest test? Care e rostul lui??? In afara de acela de a genera profit... Raspunde cineva de la MEDLIFE la intrebarile acestea si la cele de mai jos?

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Farmatu Mihaela

acum 11 zile

Valoarea de 237 AU/ml , IgG cantitativ,anti -Spike, este o valoare bună?

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Farmatu Mihaela

acum 11 zile

Valoarea de 237 AU/ml , IgG cantitativ,anti -Spike, este o valoare bună?

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Cristina

acum 11 zile

Buna seara! Face-ti si vaccinuri anti Covid? Sau daca ma puteti ajuta cu un raspuns, daca pot gasi vaccin la clinicile private, intrucat nu sunt asigurata medical.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Cristina

acum 11 zile

Buna seara! Face-ti si vaccinuri anti Covid? Sau daca ma puteti ajuta cu un raspuns, daca pot gasi vaccin la clinicile private, intrucat nu sunt asigurata medical.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Cristina

acum 11 zile

Buna seara! Face-ti si vaccinuri anti Covid? Sau daca ma puteti ajuta cu un raspuns, daca pot gasi vaccin la clinicile private, intrucat nu sunt asigurata medical.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Cristina

acum 11 zile

Buna seara! Face-ti si vaccinuri anti Covid? Sau daca ma puteti ajuta cu un raspuns, daca pot gasi vaccin la clinicile private, intrucat nu sunt asigurata medical.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Litoiu raluca

acum 11 zile

Analize

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Litoiu raluca

acum 11 zile

Analize

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Litoiu raluca

acum 11 zile

Analize

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Litoiu raluca

acum 11 zile

Analize

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Iordache Cristina

acum 12 zile

Va rog sa.mi explicati :anticorpi SARS IgG-0,14 si IgM-0,68, iar anticorpii Spike 3440,6....aceste valori sunt la 20 de zile dupa rapel... pe 25.01.2021,cu o zi inainte de rapel,IgG-0,18 si IgM-0,80...nu am contactat virusul pana acum..PCR-uri negative!

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Simona

acum 13 zile

Pachetul de testare anticorpi Sars-Cov-2 de 285 lei 9cel mai scump) făcut la 10 zile după rapelul Pfizer poate indica atât anticorpii unei infecții trecute cu coronavirus, cât și cei induși de vaccin? Suspectez faptul că am avut o infecție inaparentă înainte de a mă vaccina.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Simona

acum 13 zile

Pachetul de testare anticorpi Sars-Cov-2 de 285 lei 9cel mai scump) făcut la 10 zile după rapelul Pfizer poate indica atât anticorpii unei infecții trecute cu coronavirus, cât și cei induși de vaccin? Suspectez faptul că am avut o infecție inaparentă înainte de a mă vaccina.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Asgari mohammad

acum 17 zile

Cand si unde pot sa vaccinez

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Asgari mohammad

acum 17 zile

Cand si unde pot sa vaccinez

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Asgari mohammad

acum 17 zile

Cand si unde pot sa vaccinez

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Asgari mohammad

acum 17 zile

Cand si unde pot sa vaccinez

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Diana Vasile

acum 26 zile

Este FAKE NEWS! Doar ce am sunat pentru a solicita pachetul ig G post vaccinare si o domnisoara mi-a spus "eu nu va pot ajuta cu asa ceva, intrebati medicul care v-a recomandat vaccinarea"??? Se pare ca domnisoara nu stia va vaccinarea anti covid nunse face la recomandarea unui medic medlife ci e program international. Va rog informati-va personalul raspunzator la telefoane ca exista noutati pe site-ul dvs. Penibil

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Zanoaga Adelina

acum o luna

Buna ziua, As dori sa stiu care este costul pentru o interventie chirurgicală laparoscopica de colecist, ce cuprinde acest cost si daca pentru aceasta operatie,Casa de Asigurări deconectează ceva, pe baza unei trimiteri de la medicul de familie. As mai vrea sa stiu care ar fi conditiile de internare si cate zile de internare ar fi necesare. Va multumesc,astept un raspuns.

...
Florina

acum o luna

Costul unei operații laparoscopice de colecist ( Arad-Noiembrie 2020) a fost undeva in jur de 3800lei ,la care s-a mai adăugat cazarea și masa 300lei/noapte . Eu am fost operat vineri dimineata ,ir sâmbătă in jurul prânzului am avut externarea făcută ; Ma simt f bine ,nu simt ca as fi operata,ba chiar pot afirma ca îmi pare rau ca am amânat timp de 2ani și 5luni operatia (de frica și inconstienta ) Sănătate ai gânduri bune !

...
Florina

acum o luna

Costul unei operații laparoscopice de colecist ( Arad-Noiembrie 2020) a fost undeva in jur de 3800lei ,la care s-a mai adăugat cazarea și masa 300lei/noapte . Eu am fost operat vineri dimineata ,ir sâmbătă in jurul prânzului am avut externarea făcută ; Ma simt f bine ,nu simt ca as fi operata,ba chiar pot afirma ca îmi pare rau ca am amânat timp de 2ani și 5luni operatia (de frica și inconstienta ) Sănătate ai gânduri bune !

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Zanoaga Adelina

acum o luna

Buna ziua, As dori sa stiu care este costul pentru o interventie chirurgicală laparoscopica de colecist, ce cuprinde acest cost si daca pentru aceasta operatie,Casa de Asigurări deconectează ceva, pe baza unei trimiteri de la medicul de familie. As mai vrea sa stiu care ar fi conditiile de internare si cate zile de internare ar fi necesare. Va multumesc,astept un raspuns.

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Dorin Cinteza

acum o luna

Buna ziua, Am nevoie de un Test Covid pentru un drum in Macedonia, prin Serbia. Ca atare va rog frumos sa imi transmiteti daca se poate programa Luni, 8 Februarie, undeva in Bucuresti, si cat ar costa. Mentionez ca am Card Medlife Business, fiind angajat Atlas Copco. Va multumesc !

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

...
Dorin Cinteza

acum o luna

Buna ziua, Am nevoie de un Test Covid pentru un drum in Macedonia, prin Serbia. Ca atare va rog frumos sa imi transmiteti daca se poate programa Luni, 8 Februarie, undeva in Bucuresti, si cat ar costa. Mentionez ca am Card Medlife Business, fiind angajat Atlas Copco. Va multumesc !

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.