Blog RoMâine

Acțiuni care inspiră și povești care vindecă

Parteneri pentru un mâine mai bun în cadrul turneului SoNoRo Conac. Împreună ajutăm spitalele din Ucraina
Parteneri pentru un mâine mai bun în cadrul turneului SoNoRo Conac. Împreună ajutăm spitalele din Ucraina
Continuăm să construim un Mâine mai bun prin muzică alături de SoNoRo și ne bucurăm să fim parteneri și la cea de-a X-a ediție a turneului de concerte SoNoRo Conac, desfășurat în perioada 9 aprilie – 30 iunie 2022. Parteneriatul din acest an este cu atât mai special cu cât aduce în fața publicului un apel umanitar de strângere de fonduri pentru achiziționarea de medicamente, aparatură medicală și alte materiale sanitare care vor fi trimise către spitalele din Mykolaiv, una dintre cele mai lovite regiuni din Ucraina.
doctor
Dr. Alexandra Stelian: „Schimbarea poate pleca de la o singură persoană”
 Dr. Alexandra Stelian, medicul Clinicii Mobile MedLife, a asigurat servicii medicale de prim ajutor la granița cu Ucraina și ne povestește despre vocația de a ajuta, de a face bine chiar și în situații de risc.
bogdan
Bogdan Ivănel, Code for Romania: „Noi suntem cei pe care i-am tot așteptat”
 La început, după dezastrul de la Colectiv, a fost un plan ambițios și entuziasmant care să poată schimba România. Atunci, cu 6 ani în urmă, experți din domeniul IT (și nu numai) au răspuns chemării lui Bogdan Ivănel de a dezvolta concepte inteligente, digitale, menite să rezolve probleme actuale ale societății românești. Acum, Code for Romania este pe buzele multora dintre noi.
Ionel Burtea
Ionel Burtea – antreprenor Abund Berry // Respectul pentru Agricultură
  În ciuda tuturor diferențelor dintre noi, Respectul este fundamental Ca și indivizi suntem diferiți, opiniile fiind împărțite pentru a ne putea raporta la întreaga societate. Mediile de creștere și educația fiecărei țări diferă. Respectul este motorul de pornire pentru relaționarea noastră ca oameni, care ne ajută să construim lucruri minunate împreună, să ne simțim valoroși și acceptați, altfel multe lucruri nu ar putea lua amploare.
Marius Manole
Marius Manole despre EMPATIE: „Când ajuți se întâmplă un schimb de energii care funcționează ca un bumerang care se întoarce spre binele tău”
 Când ai auzit prima dată de empatie și când ai înțeles de fapt ce înseamnă empatia?
doru trascau
Doru Trăscău: Fiecare reușită vine la pachet cu o doză de respect
 Doru Trăscău, solist The Mono Jacks: Fiecare reușită vine la pachet cu o doză de respect Sunt multe forme de respect, dar cel mai important cred ca este respectul de sine. Fără el îmi este greu să cred că-i vei putea respecta pe ceilalți. De pildă, să ai un aspect îngrijit este o formă de respect de sine. Să ai grijă de tine, de corpul și de mintea ta este pentru mine tot o formă de respect de sine. Respectul de sine poate încuraja o societate mai respectuoasă
melania medeleanu
Melania Medeleanu despre GRIJĂ: „Grija e acolo și se manifestă când simt că pot schimba ceva. Și uneori rămâne acolo și când nu pot schimba”
 Toate aparențele indică faptul că tu ți-ai schimbat la un moment dat cariera și întreaga viață din grijă pentru cei care aveau nevoie de ajutor. Regreți vreodată această decizie? Ce te-a motivat să faci asta?
radu paraschivescu
Radu Paraschivescu despre RESPECT: „Respectul este omagiul pe care îl datorăm meritului, iar meritul acesta înseamnă competență plus autoritate în domeniu”
   Cine este omul pe care îl respectați cel mai mult în viață și de ce?