Nadia Comăneci, ambasador al Încrederii în RoMâine: „Cred în fiecare sportiv român care își dorește să facă performanță”

Postat de admin la Mie, 11/09/2022 - 12:15

Nadia Comăneci, ambasador al Încrederii în RoMâine: „Cred în fiecare sportiv român care își dorește să facă performanță”

Credit foto Kathy Hutchins

#AntreprenoriiRoMâine. Dorin Preda, director executiv MedLife: Sperăm să închidem anul cu 400 mil. euro, iar ţinta noastră pe termen lung este 1 mld. Euro

Postat de admin la Mar, 10/18/2022 - 13:27

În 2015, anul de dinaintea listării, MedLife era un business de circa 90 de milioane de euro, iar estimările pentru anul acesta vizează un nivel de 400 de milioane de euro, creşterea accelerată a grupului de servicii medicale fiind susţinută de 48 de achiziţii, cele mai multe fiind făcute în 2022. Pe termen scurt, MedLife se va concentra pe consolidare, dar pe termen lung ţinta de business este atingerea pragului de 1 mld. euro.

Când știi ce ai, știi ce ai de făcut

Postat de admin la Mar, 10/18/2022 - 11:38

Într-o lume modernă, cucerită de Internet, oamenii sunt tentați să folosească informațiile medicale disponibile online pentru a se diagnostica și trata, deși scopul acestora este să îi ajute să înțeleagă cu ce boli se pot confruntă și să încurajeze prevenția. Cu toate acestea, autodiagnosticarea și automedicația sunt fenomene frecvent întâlnite în țările Uniunii Europene, inclusiv în România. Efectele pot fi extrem de grave: de la rezistență la agenți patogeni, alergii până la cronicizarea unor boli prin întârzierea diagnosticului.

David Popovici, ambasador RoMâine: „Speranța este acel ceva fără de care nu pot evolua”

Postat de admin la Mar, 10/18/2022 - 09:42

David Popovici, ale cărui performanțe notabile uimesc natația mondială, este un adolescent care privește viitorul cu echilibru, entuziasm și încredere. Cel mai rapid înotător din lume la doar 16 ani, triplu medaliat cu aur la Campionatul European de Juniori (Roma), finalist la Jocurile Olimpice de la Tokyo (locul 4 la 200 m liber), campion european în bazin scurt (Kazan) și multiplu campion național, David continuă în 2022 ascensiunea spectaculoasă în înotul masculin mondial și inspiră noua generație să practice acest sport.

#AntreprenoriiRoMâine. Adrian Jivan, MedLife Genesys: Piața e deja așezată, dar e loc de supraspecializări

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 16:05

Investiţiile în zona de prevenţie sunt esenţiale, inclusiv la nivelul companiei urmând să fie elaborate pachete în acest sens. Mai departe, adresarea nişelor medicale reprezintă oportunităţi de creştere viitoare sau idei de business pentru noua generaţie de antreprenori în sănătate.

#AntreprenoriiRoMâine. Lavinia Ionescu, fondator al MedLife Polimed: Trebuie să ne gândim cum va arăta pacientul peste 10 ani.

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 16:04

Anticiparea nevoilor de sănătate ale pacienţilor, pornind de la tendinţe majore, cum este cea de îmbătrânire a populaţiei, este principalul aspect pe care trebuie să se concentreze jucătorii din sănătate. Antreprenoriatul în domeniu însă devine foarte dificil în contextul unei pieţe tot mai consolidate.

#AntreprenoriiRoMâine. Cristian Lamba, MedLife Solomed Piteşti: Accesul la date în timp real ar creşte calitatea actului medical

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 16:02

Existenţa unei baze de date europene cu trecutul patologic al fiecărui cetăţean ar fi de mare ajutor pentru actul medical şi extrem de utilă mai ales în situaţii de urgenţă.

#Antreprenorii RoMâine. DENT ESTET: Pacienţii vor tehnologie. Nu este important doar să o ai, ci să o stăpâneşti

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 16:00

Pacientul român este foarte informat, cercetează mult, vine pregătit pentru discuția cu medicul. Caută tehnologie și alege conștient planul său de tratament. Fiecare caz este abordat multidisciplinar, iar pacientul beneficiază de expertiza unei întregi echipe.

#Antreprenorii RoMâine. Alida Gogescu, MedLife Sama Craiova: Sperăm să începem lucrările la un spital în curând

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 15:58

MedLife Sama Craiova, companie fondată în 2002 şi preluată în 2015 de MedLife, pregătește cel mai mare proiect investiţional: un spital nou în Craiova, cu mai multe specializări, inclusiv oncologie.

#AntreprenoriiRoMâine. Spitalul MedLife Humanitas Cluj: Pacientul simte azi nevoia de servicii integrate, de a găsi soluţiile de la cap la coadă, iar noi asta ne dorim să livrăm.

Postat de admin la Joi, 10/13/2022 - 15:56

Oportunităţile din Cluj oferă noi direcţii de dezvoltare pentru Spitalul MedLife Humanitas, axat pe chirurgie, una dintre acestea fiind o secţiune de servicii integrate pentru diagnosticul şi tratamentul cancerului mamar.