Clinica Mobilă MedLife: servicii medicale direct la sediul companiilor

GRIJĂ
clinica_mobila

România are cea mai mare rată a mortalității din cauze tratabile. Chiar dacă speranța de viață a crescut, este cu aproape șase ani mai scăzută decât media UE. Principalele cauze care conduc la cele mai multe decese în România sunt: bolile cardiovasculare, cancerul și bolile hepatice, urmate de bolile și infecțiile respiratorii.

Multe dintre cazuri ar fi putut fi evitate printr-o prevenție mai eficientă sau tratament adecvat, însă accesarea serviciilor medicale de către români rămâne un subiect sensibil.

Pentru a veni în sprijinul companiilor, organizațiilor și instituțiilor, MedLife a lansat Clinica Medicală Mobilă, o unitate care se poate deplasa în teritoriu, împreună cu personal specializat, pentru a acorda servicii medicale.

Ce servicii se pot accesa în Clinica Mobilă MedLife?

Clinica Mobilă MedLife are dotări de top și include două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare, o sală de așteptare și un grup sanitar. Echipa medicală poate evalua starea de sănătate a comunităților sau angajaților din zona respectivă prin consult clinic, analize de laborator eliberate în 15 minute, explorări funcționale în zona de pneumologie, oftalmologie sau ORL, dar și consultații de specialitate, în funcție de nevoi și cerințe.

Clinica este amenajată într-un container expandabil, instalat pe un șasiu tractabil, astfel încât întreg ansamblul poate fi relocat rapid într-o altă zonă unde este nevoie de servicii medicale.

De altfel, prin Clinica Mobilă MedLife se pot pune în practică și o gamă largă de proiecte, cum ar fi: maratoane dedicate sănătății organizate de către companii sau instituții pentru comunitățile lor, evaluări medicale specifice pe anumite specialități, proiecte medicale educative pentru adulți sau copii ș.a.m.d..

Servicii de medicina muncii la sediul companiilor din țară

Clinica Mobilă MedLife oferă inclusiv servicii de medicina muncii la sediul companiilor în orice oraș din țară.

“Este în natura activității noastre să inovăm continuu și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții care să sprijine nevoile lor, iar noul concept de clinică mobilă reprezintă încă o dovadă în acest sens. Astfel, vom putea consolida platforma noastră în ceea ce privește serviciile de prevenție oferind angajaților din România servicii integrate de imagistică, recoltare analize medicale și evaluare multidiscipliară. Avantajul major este oferit de partea legată de mobilitate, ne vom putea deplasa în orice oraș, la sediul oricărei companii din țară, oferind abonaților noștri servicii de medicina muncii la standardele de calitate MedLife”, a declarat Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.