Ionel Burtea – antreprenor Abund Berry // Respectul pentru Agricultură

RESPECT
Ionel Burtea

  În ciuda tuturor diferențelor dintre noi, Respectul este fundamental

Ca și indivizi suntem diferiți, opiniile fiind împărțite pentru a ne putea raporta la întreaga societate. Mediile de creștere și educația fiecărei țări diferă. Respectul este motorul de pornire pentru relaționarea noastră ca oameni, care ne ajută să construim lucruri minunate împreună, să ne simțim valoroși și acceptați, altfel multe lucruri nu ar putea lua amploare.

Pentru mine familia reprezintă cele mai importante persoane din viața mea. Reprezintă locul de unde am plecat, cât și rădăcinile prin care întreg business-ul a luat naștere și prin care evoluează în continuare. Și mai cred că baza respectului față de toți oamenii care ne încojoară pleacă în primul rând de la respectul față de sine.

 

Respectul în agricultură

Comunitatea noastră, industria, cât și colegii apreciază dorința noastră de a ne dezvolta ca și brand românesc în agricultură, retail, cât totodata și în mediu rural, de unde am și pornit povestea Abund Berry. Am stabilit încă de la început că obiectivul nostru principal este acela de a aduce un plus de bucurie oamenilor, iar respectul a venit totodată cu acest obiectiv bine definit.

Fiind vorba constant de munca în echipă și interacționarea cu o mulțime de oameni, ca întreprinzător cheia unei comunicări eficiente și o relaționare cât mai plăcută o reprezintă respectul reciproc.

 

O Zi a Respectului ne poate reaminti de fiecare dată respectul pe care trebuie să ni-l oferim nouă și societății în care conviețuim zi de zi.